ANJUNG SELERA

Pages

  • Home
  • Profil Kantin
  • Organisasi
  • Pengurusan Kantin
  • Moto
  • Visi
  • Misi
  • Matlamat
  • Fokus
  • Piagam Pelanggan

Sunday, 17 April 2016

Penstoran

1. Stor penyimpanan makanan kering dan bahan mentah.






2. Stor peralatan dan perkakasan penyediaan makanan.






3. Chiller dan freezer (termometer)





Posted by wargabatutiga at 23:33
Email ThisBlogThis!Share to XShare to FacebookShare to Pinterest

No comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
Subscribe to: Post Comments (Atom)

About Me

wargabatutiga
View my complete profile

Maklumat Penting

  • Home
  • Gambar Sekolah
  • Struktur Bangunan
  • Pengendali Makanan
  • Peralatan & Kemudahan
  • Penstoran
  • Pelupusan Sampah
  • Kemudahan yang ada
  • Bekalan Air
  • Cegah LILATI
  • Penjualan Jenis Makanan
  • Pendidikan Kesihatan
  • Keceriaan, Inovasi
  • Keselamatan

Kementerian Kesihatan Malaysia

Kementerian Kesihatan Malaysia

Agensi Anti Dadah Johor

Agensi Anti Dadah Johor

Polis Di Raja Malaysia

Polis Di Raja Malaysia

Sembang Anjung Selera








Blog Archive

  • ▼  2016 (26)
    • ▼  April (26)
      • Profil Kantin "Anjung Selera Sebati"
      • Keselamatan
      • Keceriaan, Inovasi dan Kreativiti
      • Pendidikan Kesihatan
      • Penjualan Jenis Makanan
      • Kawalan, Pencegahan dan Pemusnahan LILATI
      • Bekalan Air
      • Pelupusan Sampah dan Perparitan
      • Kemudahan Yang Ada
      • Penstoran
      • Peralatan dan Kemudahan
      • Pengendali Makanan
      • Struktur Bangunan
      • Gambar Sekolah
      • Organisasi Unit Kantin
      • Moto Kantin SK Batu 3
      • Visi Kantin
      • Misi Kantin
      • Matlamat Kantin
      • Fokus Unit Kantin
      • Piagam Pelanggan
      • Pengurusan Kantin SK Batu 3
      • RMT Corner
      • Kemudahan dan prasarana di kantin
      • Aktiviti - aktiviti yang dijalankan di kantin
      • Pengenalan Anjung Selera
Simple theme. Powered by Blogger.